Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Πλαγιαρίου, της Θέρμης και των Βασιλικών την Κυριακή 11/04 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Πλαγιαρίου, της Θέρμης και των Βασιλικών την Κυριακή 11/04




Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιοχές, συγκεκριμένα:

Από τις 08:00 έως τις 11:00 η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται στην Κ. Πλαγιαρίου, συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από το “Παιδικό Χωριό SOS” μέχρι τη διασταύρωση προς Ν. Μηχανιώνα.
Από τις 11:00 έως τις 14.30 η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται στην Κ. Θέρμης, συγκεκριμένα στην περιοχή της επέκτασης επί των οδών: Α. Κουγιάμη – Α. Παπανδρέου- Π. Τσαλδάρη – Κ. Ραφαηλίδη Παπαδάκη – Αθ.Διάκου κ.λπ.

Από τις 11:00 έως τις 14:30
η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται στην Κ. Βασιλικών, συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται εκατέρωθεν της Επαρχιακή Οδού Βασιλικών – Σουρωτής και συγκεκριμένα στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ κ.λπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.