ΠΚΜ: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας από αύριο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΚΜ: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας από αύριοΑπό την Περιφέρεις Κ.Μακεδονίας ανακοίνωθηκε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας ως εξής:

α) επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής» και συγκεκριμένα 200 μέτρα πριν τη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού με την δημοτική οδό προς Ν. Μηχανιώνα στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

β) επί της 27ης Επαρχιακής Οδού “Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας” στο ύψος των ΚΑΥΥ στην κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα.. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια