Η Όπρα Γουϊνφρει τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Το αστρονομικό ποσό που πήρε για τη συνέντευξη της χρονιάς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Όπρα Γουϊνφρει τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Το αστρονομικό ποσό που πήρε για τη συνέντευξη της χρονιάς



«Θα σας έχω αποκλειστική συνέντευξη τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Αλλά θα κοστίσει».
Η παραπάνω δήλωση θα μπορούσε να ήταν άνετα της Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία τίναξε την μπάνκα στον αέρα με την συνέντευξη της…χρονιάς.

Άλλωστε εκατομμύρια τηλεθεατές αναμένεται αύριο να παρακολουθήσουν από τον καναπέ τους όλα τα μυστικά που αναμένεται να αποκαλύψει το πρώην πριγκιπικό ζεύγος. Μία συνέντευξη που πολλοί παρομοιάζουν με την συνέντευξη που έδωσε η Νταϊάνα στο BBC το 1995 και όπου περιέγραφε την κατάρρευση του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.



Από τα teaser άλλωστε φαίνεται πως αποκαλύψεις θα είναι πολλές.
Τα τρελά λεφτά που θα πάρει η Όπρα από την συνέντευξη της χρονιάς

Αυτό βέβαια φαίνεται πως οφείλεται και στην Όπρα, η οποία με τις αιχμηρές λακωνικές αλλά όλο νόημα ερωτήσεις της και χρησιμοποιώντας το «παιχνίδι των λέξεων» καταφέρνει για ακόμη μία φορά να μας κάνει να ακούσουμε όλα όσα θέλουμε.

Βέβαια εξαιτίας τους ταλέντου της και των διάσημων φίλων της που κάθονται απέναντί της, η παρουσιάστρια γέμισε με πολλά εκατομμύρια τον λογαριασμό της.




Σύμφωνα την Daily Mail η CBS φαίνεται να έδωσε στην Όπρα έως και 9 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει συνέντευξη από την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι.

Βέβαια σημειώνεται πως το ζεύγος έχει δώσει συνεντεύξεις και σε άλλα μέσα, αλλά θα είναι η πρώτη μετά το διαζύγιο με το παλάτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας το αμερικάνικο ιδιωτικό κανάλι διέθεσε 7 με 9 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει την άδεια μετάδοσης της συνέντευξης από την εταιρία παραγωγής της Όπρα.



Συγκεκριμένα την παραγωγή αυτού του επεισοδίου την έχει κάνει η Harpo Productions, η εταιρεία παραγωγής της Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία στη συνέχεια, το πούλησε στην ViacomCBS, μαζί με τα δικαιώματα διανομής για ένα άγνωστο ποσό.

Ακολούθως, η ViacomCBS έκλεισε συμφωνίες με 17 χώρες και σε όλη την υποσαχάρια Αφρική – όπου υπάρχουν 52 χώρες – με τηλεοπτικά δίκτυα που ήθελαν να το δείξουν.


Πάντως από όλο αυτό το deal, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν σχολιάσει ακόμη εάν έχουν πληρωθεί, αν και ένας εκπρόσωπος του δικτύου της Όπρα Γουίνφρεϊ δήλωσε στο Page Six πως δεν πήραν τίποτα.


 in.gr