Από τους Ταγαράδες συνελήφθησαν στο Ωραιόκαστρο - Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Από τους Ταγαράδες συνελήφθησαν στο Ωραιόκαστρο - Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών!


Δικογραφία το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης σχηματίσθηκε  στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 21,52,39 και 25 ετών οι οποίοι την 07-03-2021 και ώρα 14:10, σε αγροτική περιοχή Ταγαράδων Θεσσαλονίκης, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. εισήλθαν σε οικοπέδου ιδιοκτησίας ημεδαπού με σκοπό την κλοπή αντικειμένων αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα ο οποίος εμπόδισε την διαφυγή τους χρησιμοποιώντας ως φραγμό το όχημά του στην έξοδο του οικοπέδου του. 

Στη συνέχεια οι δράστες απείλησαν τον παθόντα και προξένησαν φθορές στο όχημα του, αναγκάζοντας τον να απελευθερώσει την έξοδό τους, όμως αυτός τους ακολούθησε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανίων με κατεύθυνση την πόλη της Θεσσαλονίκης, από περιπολικά οχήματα και μηχανές της ΔΑΔΘ/ ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr, κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του ΙΧΦ, οδηγώντας το όχημα, πραγματοποιούσε συνεχώς επικίνδυνους ελιγμούς, με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενω εμβόλισε δύο φορές περιπολικό όχημα που τον καταδίωκε και προσπαθούσε να εγκλωβίσει το όχημα των δραστών.

Μετά από καταδίωξη μισής ώρας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου το όχημα τελικά εγκλωβίστηκε και οι δράστες συνελήφθησαν. Κατά την διάρκεια της σύλληψής τους οι δράστες αντιστάθηκαν χτυπώντας με χέρια και πόδια τους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκε το ΙΧΦ που χρησιμοποιήσαν ενω όσα κλοπιμαία βρέθηκαν επιστράφησαν στον ιδιοκτήτη. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης για Ληστεία, Επικίνδυνη οδήγηση, Διακεκριμένη φθορά και Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και θα οδηγηθούν στον Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.