Ξεκινά σήμερα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Λήμνο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεκινά σήμερα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Λήμνο

 


Θεσσαλονίκη - Λήμνος με το πλοίο!
Από σήμερα Σάββατο 06 Μαρτίου 2021, με τη δρομολόγηση του πλοίου “Blue Star Myconos”.


Το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται σήμερα 6 Μαρτίου 2021 και μέχρι τις 5 Ιουνίου.


Η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και όχι μόνο, καθώς το δρομολόγιο θα αναχωρεί κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ. για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Φούρνους, Ικαρία, Μύκονο, Σύρο και τελικό προορισμό τον Πειραιά.


Η δρομολόγηση του BLUE STAR MYCONOS ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών, συνδέοντας απευθείας την Θεσσαλονίκη με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες.


Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό και με τα δρομολόγια από το λιμένα Καβάλας, η Attica Group θα εξυπηρετεί πλέον από δύο λιμάνια την Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις σε επιβάτες και εμπορεύματα.


H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.
Δεν υπάρχουν σχόλια