Σέρρες: Αυτός είναι ο αστυνομικός σκύλος που έλυσε το θρίλερ εξαφάνισης – Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σέρρες: Αυτός είναι ο αστυνομικός σκύλος που έλυσε το θρίλερ εξαφάνισης – Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενοςΌλη τη νύχτα έψαχναν άντρες της αστυνομίας τα ίχνη του 85χρονου από το Αηδονοχώρι Σερρών.
Ο ηλικιωμένος είχε βγει χθες από τις 10.00 το πρωί για περπάτημα και δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα η κόρη του στις 20.00 το βράδυ να δηλώσει την εξαφάνισή του στο Α.Τ Βισαλτίας, άντρες του οποίου ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες.

Στην αναζήτηση του ηλικιωμένου βοήθησαν άντρες της αστυνομίας Σερρών, της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα. Στην αναζήτηση χρησιμοποιήθηκαν τα πιο σύγχρονα μέσα όπως οι θερμικές κάμερες.

Τελικά στις 10.30 το πρωί βρέθηκε μέσα σε ρέμα κοντά σε ένα χωράφι του ο 85χρονος από τον αστυνομικό σκύλο ICE, έναν σκύλο περιπολίας εκπαιδευμένο στην αναζήτηση ανθρώπων από το Κιλκίς.

Ο 85χρονος αν και αφυδατωμένος, είναι καλά στην υγεία του αλλά μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Μαυροθάλασσας για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. 

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv…


Δεν υπάρχουν σχόλια