Η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Θέρμης καθάρισε στο Πλαγιάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Θέρμης καθάρισε στο Πλαγιάρι



//Ανακοίνωση:

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Θέρμης στο αίτημα κατοίκων και της Κοινότητας, για τον καθαρισμό στην περιοχή ΔΩΔΕΚΑΡΙΑ στο Πλαγιάρι, καθώς και στο χώρο των κοιμητηρίων του χωριού.

Σημερα το πρωί (//σ.σ. εχθές) παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Νικολαου Κουλετα συνεργεία της αρμοδιας υπηρεσιας πραγματοποίησαν τον καθαρισμό των δυο χωρών.


Η υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης απευθύνει έκκληση στους συνδημότες μας, από την πλευρά τους να συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας του Δήμου μας ακολουθώντας βασικούς και απλούς κανόνες καθαριότητας, όπως την απόρριψη των απορριμμάτων εντός των κάδων, διαχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα από τα σύμμικτα απορρίμματα.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει, για τον καλό συντονισμό της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων, να ενημερώνουν την Υπηρεσία στον τηλεφωνικό αριθμό 2310467110 πριν τα βγάλουν για αποκομιδή.


Προσοχή. Ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά δεν θα πρέπει να τοποθετούνται εντός των κάδων, διότι, αφενός μεν γεμίζουν τους κάδους με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα και να διασκορπίζονται, αφετέρου δε, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στα απορριμματοφόρα οχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, για την επίλυση προβλημάτων καθαριότητας οι πολίτες μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας & ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.