Εργασίες συντήρησης επί των οδών προς Πλαγιάρι - Επανομή και προς Μηχανιώνα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης επί των οδών προς Πλαγιάρι - Επανομή και προς Μηχανιώνα

 

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου - Επανομής» και επί της 29ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Τριλόφου – όρια νομού» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 16 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας ως εξής:

α) επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής» περίπου 1.800 μ. από τη διασταύρωση της 28ης Επαρχιακής Οδού με την 27η Επαρχιακή Οδό “Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας”, στο ύψος της 2ης στάσης του ΟΑΣΘ, στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι.

β) επί της 29ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Τριλόφου όρια νομού» στο ύψος του γηπέδου Τριλόφου, στην κάθοδο της 29ης Επαρχιακής Οδού προς την 27η Επαρχιακή Οδό “Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας”

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από την Τρίτη 16/03/2021 έως και την Παρασκευή 19/03/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:30 π.μ..


Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.