Εναλλακτικές χρήσεις για τα αρωματικά μαντηλάκια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εναλλακτικές χρήσεις για τα αρωματικά μαντηλάκιαΜε τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου ίσως είναι πιο εξοικειωμένοι όσοι έχουν… στεγνωτήριο! 
Αν δε τα γνωρίζετε, πρόκειται για μαντηλάκια που είναι εμποτισμένα με ειδικό άρωμα το οποίο απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του στεγνώματος, απομακρύνοντας τον στατικό ηλεκτρισμό και αφήνοντας τα ρούχα σας μοσχομυριστά.
Ωστόσο, σύμφωνα με το spirossoulis.com, τα μαντηλάκια αυτά έχουν πολλές ακόμα ιδιότητες. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πέσετε πάνω τους κατά τη διάρκεια των αγορών σας στο σούπερ μάρκετ, έχετε κατά νου τις παρακάτω χρήσεις τους.

Ξεσκόνισμα 
Τα χρησιμοποιημένα μαντηλάκια μπορούν να απομακρύνουν την σκόνη σχεδόν από κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας.

Διατηρήστε τα ρούχα σας φρέσκα Βάλτε μερικά μαντηλάκια στην ντουλάπα σας για να μυρίζουν τα ρούχα σας σαν φρεσκοπλημένα για πολλές εβδομάδες. Ρίξτε 1-2 στα άπλυτα για να απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές μέχρι να τα πλύνετε.

Καθαρίστε τον νιπτήρα 
Βρέξτε ελαφρώς ένα μαντηλάκι και τρίψτε τα σημεία στα οποία έχει μείνει σαπούνι και μέταλλα.

Μειώστε τον στατικό ηλεκτρισμό 
Σκουπίστε ελαφρά τον εαυτό σας με ένα μαντηλάκι και ο στατικός ηλεκτρισμός θα απομακρυνθεί από τα ρούχα, τις κάλτσες ή ακόμα και τα… μαλλιά!

Σκουπίστε τις τρίχες 
Αν ο χνουδωτός σας φίλος έχει αφήσει τρίχες στα έπιπλά σας (ή και πάνω σας) σκουπίστε τις με ένα μαντηλάκι.
Στα παπούτσια Βάλτε μαντηλάκια στα παπούτσια σας για να μην μυρίζουν.

Όταν ταξιδεύετε 
Βάλτε μερικά μαντηλάκια ανάμεσα στα ρούχα της βαλίτσας σας για να τα διατηρήσετε φρέσκα και μυρωδάτα.
Καθαρίστε τα πινέλα Βρέξτε τα χρησιμοποιημένα πινέλα σας σε ζεστό νερό με ένα μαντηλάκι

Στα βιβλία 
Τοποθετήστε ένα μαντηλάκι σε καινούργια βιβλία για να μυρίζουν φρεσκάδα και να απομακρύνετε την μυρωδιά των παλιών βιβλίων (εκτός αν σας αρέσει!)

Στο χαρτί τουαλέτας 
Τυλίξτε ένα μαντηλάκι μέσα στο ρολό του χαρτιού τουαλέτας. Κάθε φορά που θα «γυρίζει» θα απελευθερώνει λίγο άρωμα που θα αρωματίζει το μπάνιο σας.

Στον ύπνο 
Βάλτε ένα μαντηλάκι μέσα στη μαξιλαροθήκη σας ή κάτω από το στρώμα σας για να μυρίζει καλοκαίρι… όλο το χρόνο!
Στο αυτοκίνητο Βάλτε μαντηλάκια στεγνωτηρίου κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και θα το αυτοκίνητό σας θα μυρίζει φρεσκάδα καθ ‘ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μέσα στην ηλεκτρική σκούπα 
Τοποθετήστε ένα μαντηλάκι μέσα στη σακούλα της ηλεκτρικής σας σκούπας. Όσο κινείται ο ζεστός αέρας, θα αρωματίζετε ο χώρος σας. Εξασφαλίστε, ωστόσο, ότι δεν κινδυνεύετε να πιάσετε φωτιά!
Δεν υπάρχουν σχόλια