Χωρίς ρεύμα και νερό περιοχή της Θέρμης λόγω της μεγάλης φωτιάς στην 8η οδό η οποία πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χωρίς ρεύμα και νερό περιοχή της Θέρμης λόγω της μεγάλης φωτιάς στην 8η οδό η οποία πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο


Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω της η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 17/3 στη συνδετήρια οδό Θέρμης-Ταγαράδων (8η οδό). 
Παρά τους ισχυρούς ανέμους, οι εμπλεκόμενοι στη πυρόσβεση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά αποφεύγοντας τραυματισμούς και περιορίζοντας τις υλικές απώλειες ώστε να μην επεκταθούν.

Οπως δημοσίευσε η THERMISnews.gr η φωτιά ήταν τόσο μεγάλης έντασης λόγω των εύφλεκτων υλικών και του ανέμου (καίγονταν κολώνες της ΔΕΗ) ώστε αν δεν υπήρχαν συντονισμένες ενέργειες των Αρχών θα κινδύνευαν άμεσα παρακείμενες επιχειρήσεις αλλά και ένα σπίτι που ήταν πολύ κοντά, καθώς και διερχόμενοι οδηγοί.


Στον τόπο της φωτιάς έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας,  η Πολιτική Προστασία του δήμου, ενώ είδαμε και τον δήμαρχο Θέρμης Θ.Παπαδόπουλο  όπως και τους Αντιδημάρχουνς Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κ. Κουγιουμτζίδης και Μουστακα αντίστοιχα.


Η φωτιά προξένησε σοβαρές ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί το ρεύμα σε όλη τη περιοχή από τη Θέρμη ως τους Ταγαράδες και λίγο αργότερα επακόλουθα σταμάτησε και η υδροδότηση στη περιοχή.

 
Στο σημείο εκτός από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας  βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑΘ προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις βλάβες.


Διαβάστε περισσότερα για το συμβάν εδώ: