Έκλεψαν 60 καταλύτες από αυτοκίνητα - Το βίντεο - ντοκουμέντο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκλεψαν 60 καταλύτες από αυτοκίνητα - Το βίντεο - ντοκουμέντο



Βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, που δείχνει έξι άτομα νεαρής ηλικίας να έχουν μπει σε μάντρα αυτοκινήτων στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, για να κλέψουν καταλύτες από τα οχήματα.
Είναι ξημερώματα Τρίτης 2 Μαρτίου. Το ρολόι δείχνει 6 και 5 πρώτα λεπτά. Αρχικά, πέντε δράστες με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά τους συνεργάζονται προκειμένου να αναποδογυρίσουν αυτοκίνητο. Όλοι μαζί σκύβουν και το πιάνουν χαμηλά από την αριστερή του πλευρά και παλεύουν να το σηκώσουν.

Αφού δεν τα καταφέρνουν, πάντα φορώντας τις κουκούλες τους, αποχωρούν και επιστρέφουν με ένα επιπλέον άτομο. Έξι αυτήν τη φορά. Πάλι από την αριστερή πλευρά, με τα χέρια όλων το αυτοκίνητο σηκώνεται στον αέρα. Το αυτοκίνητο όρθιο πια, έχει σταθεροποιηθεί ακουμπισμένο στο διπλανό του. Οι θρασύτατοι δράστες συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι, όσο οι κάμερες ασφαλείας τους καταγράφουν να κόβουν με επαγγελματικό τρόπο τον καταλύτη.

Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που ο ιδιοκτήτης της μάντρας στα βόρεια προάστια πέφτει θύμα της συμμορίας που έκλεψε τους 60 καταλύτες, με την οικονομική ζημιά που μετράει να είναι τεράστια. Σύμφωνα με τον ίδιο, εμπόδιο για τους δράστες δεν στάθηκαν ούτε οι σκύλοι που είχε στον χώρο για φύλαξη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο