Το τρέιλερ των 30 δευτερολέπτων από τη συνέντευξη με την Όπρα - Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Χάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το τρέιλερ των 30 δευτερολέπτων από τη συνέντευξη με την Όπρα - Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Χάρι




Ο πρίγκιπας Χάρι στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του ζευγαριού στην Όπρα, εμφανίστηκε να κρατά το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ και να λέει ότι "ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν ότι η ιστορία θα επαναλαμβανόταν". Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από την Βρετανία.
Ο Χάρι αναφερόταν στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα και στον θάνατό της, καθώς εξηγούσε πώς το ζευγάρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Το κανάλι CBS δημοσίευσε υλικό 30 δευτερολέπτων από τη συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Είναι η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού από το MEGXIT και από την αφαίρεση της επιστασίας στα φιλανθρωπικά ιδρύματα υπό την σκέπη της βασίλισσας.


Πρίγκιπας Χάρι: Δεν εγκατέλειψα την οικογένειά μου - Πώς τον αποκαλεί η Μέγκαν

"Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε σύζυγος και πατέρας" υποστήριξε ο πρίγκιπας Χάρι σχετικά με την εγκατάστασή του στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του, σε συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες, στον Τζέιμς Κόρντεν, υπογραμμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι "δεν εγκαταλείψαμε με τη Μέγκαν τη βασιλική οικογένεια" ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στη σειρά του Netflix "The Crown" που παρουσιάζει με μελανά χρώματα την οικογένειά του. 

Ο Χάρι στη τηλεοπτική του εμφάνιση στο Late Late Show του Κόρντεν ραπάρει, κάνει βιντεοκλήση στη σύζυγό του, η οποία αποκαλύπτει το παρατσούκλι με το οποίο τον προσφωνεί, μιλά για τη σχέση του μαζί της αλλά και αποκαλύπτει για ποιον λόγο αποφάσισε να φύγει από το Λονδίνο.



Όπως επεσήμανε ο Δούκας του Σάσεξ η μετεγκατάσταση στην Καλιφόρνια ήταν πιο πολύ απόφαση να απομακρυνθεί από το προσκήνιο παρά να παραιτηθεί από τα πριγκιπικά του καθήκοντα. 

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ραπάρει στους ήχους του "The Fresh Prince Of Bel-Air" έξω από έπαυλη όπου έκαναν το γύρισμα προτού ο Κόρντεν κάνει βιντεοκλήση στη Μέγκαν, η οποία τον αποκαλεί "Haz" και του λέει να μην αγοράσει την έπαυλη γιατί τελείωσε με τις μετακομίσεις. 

Ο Χάρι μπαίνει στο σπίτι για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μετά μαζί με τον παρουσιαστή μπαίνουν σε ένα λασπωμένο πεδίο στρατιωτικής εκπαίδευσης. Ως τοποθεσία της συζήτησής τους επελέγη ένα ανοιχτό λεωφορείο, και ο Χάρι αποκάλυψε ότι επικοινωνεί με τους παππούδες του, πρίγκιπα Φίλιππο και τη βασίλισσα Ελισάβετ μέσω Zoom. 

Μάλιστα, είπε ότι έστειλαν στον Άρτσι για τα Χριστούγεννα μία μηχανή για να φτιάχνει βάφλες την οποία χρησιμοποιούν πολύ συχνά, ενώ περιέγραψε τον γιο του ως ξεκαρδιστικό, υποστηρίζοντας ότι η πρώτη λέξη που είπε ήταν "κροκόδειλος" .