Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία της Κυριακής 21 Μαρτίου στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία της Κυριακής 21 Μαρτίου στη Θέρμη



//Η ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του δήμου Θέρμης για την εθελοντική αιμοδοσία της κοινότητας Θέρμης – Τριαδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 21 Μαρτίου. 


Πάνω από 90 πολίτες προσήλθαν στο ΚΑΠΗ της Θέρμης για να αιμοδοτήσουν και όσοι δεν πρόλαβαν να το κάνουν μέχρι τις 13:30, όταν έφυγε το κλιμάκιο του Αγίου Παύλου, μετέβησαν το απόγευμα στο νοσοκομείο και έδωσαν αίμα. 

“Σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που ήρθαν για να προφέρουν αίμα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ακόμη κι αν δεν μπόρεσαν για τον οποιοδήποτε λόγο να αιμοδοτήσουν” τόνισε η Φανή Χατζηδημητρίου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Θέρμης.

Στην αιμοδοσία έδωσαν το “παρών” ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Αποστόλου και Στέργιος Γκιζάρης καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Τιτέλης.

Η Φανή Χατζηδημητρίου ευχαρίστησε για την συνεργασία το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγ. Παύλου, αλλά και το ΚΑΠΗ Θέρμης και συγκεκριμένα τον αντιπρόεδρο των Κέντρων Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Γεώργιο Αγγέλου και τον πρόεδρο μελών ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέα Βιολιτζή.