Σε δύο φάσεις το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας του ΑΝΤ1 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε δύο φάσεις το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας του ΑΝΤ1



Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει για τα καλά η νέα πλατφόρμα συνδρομητικού περιεχομένου που σχεδιάζει ο Όμιλος ΑΝΤ1για την προσεχή σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ξεκίνησε να δίνεται «πράσινο φως» σε παραγωγές μυθοπλασίας, που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την Over The Top πλατφόρμα, που θα λειτουργήσει στα πρότυπα του Netflix. 

Για την ώρα, τρεις σειρές φέρονται να οδεύουν προς υλοποίηση και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Στην πρώτη γραμμή είναι η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που συζητείται ήδη εδώ και καιρό και πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι, ενώ το κάστινγκ είναι σε τελική φάση υλοποίησης. 

Πρόκειται για ερωτικό δράμα στα χρόνια του κορωνοϊού, που διαδραματίζεται σε νησί. Στη «σοδειά» της νέας πλατφόρμας συνδρομητικού περιεχομένου του ΑΝΤ1 θα ενταχθεί επίσης το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου. 

Μία ακόμα σειρά που φέρεται να παίρνει το «πράσινο φως» είναι η τηλεοπτική μεταφορά του θεατρικού έργου του Αύγουστου Κορτώ «Ρένα». Στόχος είναι όλες οι σειρές να ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στον Ιούνιο. 

Για τις αποφάσεις που αφορούν την ΟΤΤ πλατφόρμα συστάθηκε ειδική επιτροπή με στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1, που συναποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις. Σε ό,τι αφορά το τεχνικό σκέλος, έχουν γίνει ήδη προχωρημένες ενέργειες και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι εφικτό η πλατφόρμα να «ανέβει» τον Σεπτέμβριο. 

Στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί το πλέον δυνατό asset του Ομίλου, οι «Αγριες μέλισσες», ώστε να φέρει στην πρώτη φάση κοινό στη νέα πλατφόρμα.



Ενα σενάριο που εξετάζεται είναι τα καινούργια επεισόδια για τον τρίτο κύκλο των «Αγριων μελισσών» να ανεβαίνουν αρχικά στην πλατφόρμα, πριν βγουν στον τηλεοπτικό αέρα. Για παράδειγμα, τα πρώτα 5 επεισόδια να είναι διαθέσιμα στο ΟΤΤ του ΑΝΤ1, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους στη συχνότητα του καναλιού. 

Παράλληλα, στην πλατφόρμα θα «ανέβει» και μεγάλο μέρος της ταινιοθήκης του σταθμού με σειρές από το παρελθόν, αλλά και πρώτης μετάδοσης ξένο πρόγραμμα που στόχος είναι να είναι ευθέως ανταγωνιστικό στην Cosmote και στη Nova. 

Στο πλαίσιο αυτό, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα το λανσάρισμα να γίνει σε δύο φάσεις, τον Σεπτέμβριο με αποκλειστικά preview των «Αγριων μελισσών», την ταινιοθήκη του σταθμού ώστε να εξοικειωθεί το κοινό με τη νέα πλατφόρμα και στη συνέχεια με την προσθήκη αποκλειστικού περιεχομένου μυθοπλασίας με νέες σειρές.

Reallife