Πορτογαλία: Ανοίγουν από 19 Απριλίου οι εξέδρες των γηπέδων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πορτογαλία: Ανοίγουν από 19 Απριλίου οι εξέδρες των γηπέδωνΜπορεί η Πορτογαλία να βίωσε κάποιες εφιαλτικές εβδομάδες το προηγούμενο διάστημα λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα.
Μάλιστα, η κυβέρνηση της ιβηρικής χώρας προσανατολίζεται στο σταδιακό άνοιγμα των γηπέδων για τους θεατές, όπως εξήγγειλε ο Αντόνιο Κόστα.

Σύμφωνα με το πλάνο που παρουσιάστηκε, μικρού ρίσκου εξωτερικές διοργανώσεις αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους στις 19 Απριλίου, ενώ ο αθλητισμός γενικά αναμένεται να ξεκινήσει από τις 3 Μαΐου, σε περίπτωση φυσικά που το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.


Σε αυτή την περίπτωση, αν ο κόσμος επιστρέψει στα μέσα Απριλίου θα παρακολουθήσει από κοντά τα ματς της 28ης αγωνιστικής, ενώ αν η κατάσταση δεν επιτρέψει το άνοιγμα πριν τις αρχές Μαΐου, το πρωτάθλημα θα βρίσκεται στην 31η αγωνιστική.

«Πιστεύουμε πως σύντομα, στις 19 Απριλίου, θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους οπαδούς στις εξέδρες», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της Λίγκας, Πέδρο Προένσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια