Ti δείχνουν για τη Θέρμη τα προγνωστικά της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έρχεται το Σάββατο με χιόνια, παγετό και θυελλώδεις ανέμους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ti δείχνουν για τη Θέρμη τα προγνωστικά της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έρχεται το Σάββατο με χιόνια, παγετό και θυελλώδεις ανέμους



Σοβαρή επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το Σάββατο, με την κάθοδο των ψυχρών αέριων μαζών στην περιοχή μας να προκαλούν την κακοκαιρία «Μήδεια».
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της είναι αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, παγετός, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι.

πριν


μετά


Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, oι ψυχρές αέριες μάζες που βρίσκονται στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη την Τετάρτη 10/02 (Σχήματα, πάνω) βαθμιαία θα κινηθούν νότια και θα επηρεάσουν την περιοχή μας κυρίως από το Σάββατο 13/02, προκαλώντας την κακοκαιρία «Μήδεια» με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Τι να περιμένουμε στη Θέρμη

Στη περιοχή της Θέρμης η κακοκαιρία θα αρχίσει με βροχή την Πέμπτη, θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πτώση της θερμοκρασίας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται χιονόπτωση.

Οι θερμοκρασίες με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα κυμανθούν από -4 εως 0 βαθμούς σε Κοινότητες του Δημου, ενώ συγκεκριμένα στη κοινότητα της Περιστεράς την Κυριακή αναμένονται θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους -6 βαθμούς.  

Δείτε τα τελευταία προγνωστικά καιρού στο δήμο Θέρμης που ισχύουν αυτή τη στιγμή για τις επόμενες 4 ημέρες στη σελίδα μας ΕΔΩ.


καιρός θέρμη