Ομορφες εικόνες από την Περιστερά - Η ανακοίνωση της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ομορφες εικόνες από την Περιστερά - Η ανακοίνωση της Κοινότητας


//Ανακοίνωση Κοινότητας Περιστεράς:

Ημέρα έντονων χιονοπτώσεων και η σημερινή όπως άλλωστε την περιμέναμε!!

Για πάνω από ένα εικοσιτετράωρο η χιονόπτωση είναι συνεχής, επιτάθηκε κατά τις βραδινές ώρες και συνεχίζεται μέχρι και τώρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλος όγκος χιονιού να καλύψει τα πάντα.

Από νωρίς το πρωί οι δύο αντιδήμαρχοι κ.Μουστάκας Βασίλης και κ.Κώστας Κουγιουμτζίδης, βρίσκονται στο χωριό μας και μαζί συντονίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουν τα μηχανήματα.
Από χθες δουλεύουν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρα, που αποχιονίζουν το δίκτυο και αποπαγοποιούν το οδόστρωμα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί ο κεντρικός δρόμος ανοιχτός. Στη συνέχεια θα επεκταθούμε με μικρότερα μηχανήματα στους στενούς δρόμους.

Τα μηχανήματα δεν προλαβαίνουν να περάσουν από έναν δρόμο και το στρώνει σχεδόν αμέσως και πάλι.

Εννοείται ότι και οι εθελοντές δεν λείπουν από αυτήν την προσπάθεια. Όλοι μαζί παλεύουμε για το καλύτερο, για να μπορέσουμε αύριο να μετακινηθουμε στις δουλειές μας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία γίνεται.

Ζητάμε την υπομονή σας και την κατανόησή σας. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και όταν σταματήσουν, δυστυχώς οι θερμοκρασίες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλές πράγμα που σημαίνει ότι με τον καθαρισμό θα ασχολούμαστε για μέρες.

Για το Κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής