Εργασίες συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους στις κοινότητες Αγίου Αντωνίου και Λακκιάς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους στις κοινότητες Αγίου Αντωνίου και Λακκιάς


Παρεμβάσεις στις κοινότητες Αγίου Αντωνίου και Λακκιάς πραγματοποίησε το Τμήμα συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στους δημότες προς χρήση νέα παγκάκια τα οποία είναι τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα και χώρους πρασίνου των δύο κοινοτήτων.
Παράλληλα, ο ξυλουργός του δήμου, επιμελήθηκε και την αποκατάσταση σε παλιά φθαρμένα παγκάκια με αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού τους, ώστε οι συγκεκριμένοι χώροι αναψυχής να είναι πλέον λειτουργικοί και να μπορούν να αξιοποιηθούν από όλους.


Αναλυτικά, εκτός από την αντικατάσταση που έγινε στα παγκάκια τα οποία είχαν μεγάλες φθορές, πραγματοποιήθηκε συντήρηση με την τοποθέτηση καινούριων ξύλων που είχαν φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου σε όλα τα παγκάκια που είναι τοποθετημένα στους χώρους αναψυχής των δύο κοινοτήτων.



“Προσπαθούμε να διατηρούμε σε καλή κατάσταση τον αστικό εξοπλισμό των χώρων αναψυχής και των παιδικών χαρών του δήμου Θέρμης και στην κατεύθυνση αυτή θα ακολουθήσουν, κατόπιν αιτημάτων συνδημοτών μας, αντίστοιχες παρεμβάσεις στην Κοινότητα Καρδίας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα”, δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Μουστάκας.