Αποσύρουν διαφήμιση λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αποσύρουν διαφήμιση λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχλησηΡαγδαίες εξελίξεις δρομολογεί το τσουνάμι των καταγγελιών που βλέπει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις εμπλεκόμενοι επαγγελματικά με τους φερόμενους δράστες προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν… βγαίνοντας από το «κάδρο»… μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και διαφημιστική καμπάνια μεγάλης εταιρείας που χρησιμοποιεί πρόσωπο, το οποίο έχει καταγγελθεί από συναδέλφους του στο σωματείο τους υποστηρίζοντας ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στελέχη της εταιρείας προτείνουν να ρίξουν «μαύρο» στη διαφήμιση, αποσύροντάς την… διακριτικά, κρατώντας έτσι απόσταση χωρίς η εταιρεία να παίρνει επίσημα θέση.

Σε πιο δύσκολη θέση όμως φαίνεται ότι βρίσκεται άλλη μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται επίσης με το φερόμενο δράστη και δεν μπορεί να διακόψει τη συνεργασία, εκτός κι αν ο ίδιος θελήσει να… χαιρετήσει διακριτικά…!

newsit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια