Εργασίες συντήρησης στα δημοτικά αθλητικά κέντρα από τη ΔΕΠΠΑΘ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στα δημοτικά αθλητικά κέντρα από τη ΔΕΠΠΑΘ




//Ανακοίνωση

Σειρά παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις υλοποιεί ο δήμος Θέρμης, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες, αλλά και να βελτιωθεί η λειτουργικότητά τους. Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης εκτελούν εργασίες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Θέρμης, του Κάτω Σχολαρίου, της Σουρωτής, του Πλαγιαρίου, του Τριλόφου των Βασιλικών, του Τριαδίου, της Νέας Ραιδεστού και της Αγίας Παρασκευής.

Στους συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους έγινε επισπορά γκαζόν, ελέγχθηκε ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και τα συστήματα ποτίσματος, ενώ ανακατασκευάζεται το ποτιστικό σύστημα σε γήπεδα όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Τριλόφου έχουν δρομολογηθεί εκτεταμένες παρεμβάσεις ανακατασκευής του χλοοτάπητα που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.

Παράλληλα σε όλες τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις αντικαθίσταται σταδιακά ο φωτισμός με νέες λάμπες τελευταίας τεχνολογίας τύπου LED, για καλύτερη απόδοση, αλλά και εξοικονόμηση.



“Θέλουμε οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διασφαλίζονται άριστες συνθήκες άθλησης και ψυχαγωγίας, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους δημότες μας”, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Νικόλαος Λαγός.