Έτσι θα ξαναστεστάνεις τέλεια τις ήδη ψημένες πατάτες! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έτσι θα ξαναστεστάνεις τέλεια τις ήδη ψημένες πατάτες!
Είναι τέχνη η τηγανιτή πατάτα αλλά και το ζέσταμα της.
Ένα από τα πιο αγαπητά φαγητά των ανδρών αλλά και γενικά όλου του κόσμου, απόλυτα ανθυγιεινό αλλά την ίδια στιγμή τόσο νόστιμο και τραγανό.
 
Είμαστε όλοι τόσο πορωμένοι με τις τηγανιτές πατάτες που πραγματικά δεν μπορούμε να τις πετάξουμε ακόμη κι όταν έχουν παγώσει κι έχουν γίνει χάλια. Εμείς βρήκαμε τον τρόπο να τις ξαναζεστάνεις όπως πρέπει.

Δεν είναι απλό να ζεστάνεις σωστά τις τηγανιτές πατάτες. Είναι μία τέχνη κι αυτό.Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξαναζεστάνεις όπως πρέπει τις τηγανιτές πατάτες κι εμείς τον ανακαλύψαμε.

Το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που κάνουμε όλοι με τις τηγανητές πατάτες είναι πως προσπαθούμε να τις ξαναζεστάνουμε βάζοντάς τες για μερικά λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση;Ο φούρνος μικροκυμάτων ζεσταίνει τα φαγητά από μέσα προς τα έξω. 

Eτσι όταν βάζουμε τις τηγανητές πατάτες μπορεί να ζεσταίνονται, αλλά είναι μαλακές και όχι τραγανιστές, όπως την πρώτη στιγμή που τις δοκίμασες.


Παράλληλα, δεν ζεσταίνονται όλες το ίδιο καλά. Γι’ αυτό και όταν τις βγάζεις κάποιες μπορεί να καίνε, ενώ άλλες να είναι σχεδόν κρύες.
Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν;
H καλύτερη λύση και πιο εύκολη λύση είναι να τις βάλεις στο φούρνο για μερικά λεπτά. 

Πρώτα προθερμαίνεις το φούρνο, στη συνέχεια επιλέγεις ένα ταψί που να χωρούν οι πατάτες που περίσσεψαν από το προηγούμενο γεύμα σου, βάζεις ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος από κάτω και προσθέτεις τις πατάτες σου.

Δεν χρειάζονται πάνω από δέκα λεπτά (ίσως και λιγότερα), με τις πατάτες σου να αποκτούν και πάλι την παλιά τραγανιστή τους γεύση. Τι καλύτερο;


Δεν υπάρχουν σχόλια