Θερμαϊκός Θέρμης: Οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν σορτσάκια, το καλύτερο χαμόγελο τους και πάτησαν χορτάρι μετά από 4 μήνες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θερμαϊκός Θέρμης: Οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν σορτσάκια, το καλύτερο χαμόγελο τους και πάτησαν χορτάρι μετά από 4 μήνες




Περίεργα ήταν τα συναισθήματα όσων βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Θέρμης έτσι ώστε να προπονηθούν για πρώτη φορά μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες. Οι προπονητές του Θερμαϊκού Τάσος Δούμας και Βασίλης Μπούρκας ως “οικοδεσπότες” υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές τους σε μια δια ζώσης προπόνηση και όχι πλέον μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο.

Τηρώντας όλα τα μέτρα που προτάσσει πλέον ο covid -19 πρωτού βρεθούν στο γήπεδο ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και μέλη του Δ.Σ προχώρησαν στο απαιτούμενο rapid test, όπου όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και έτσι προχώρησαν στην πρώτη προπόνηση. Οι ομάδες της Γ Εθνικής έχουν πάρει το ΟΚ από την ΕΠΟ η οποία επιτρέπει τις προπονήσεις και μέσα στην εβδομάδα θα δώσει και αναλυτικά οδηγίες, οπότε ήδη από χθες όλες οι λεπτομέρειες ομάδες είναι καλυμμένες. Οι προπονήσεις του Θερμαϊκού θα είναι σε καθημερινή βάση.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Με ανάμικτα συναισθήματα και την αισιοδοξία ότι με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί την υγειονομική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη μας, η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου του Θερμαϊκού Θέρμης μετά από τρεισήμισι (3,5) μήνες «πάτησε» ξανά το χόρτο του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου της Θέρμης. 

Διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές επανήλθαν στην αγωνιστική δράση με χαμόγελο και πίστη στα ιδεώδη του αθλητισμού και την επίδραση που έχει αυτός στην καταπονημένη ψυχολογία όλων μας.

Με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας την ελαχιστοποίηση των επαφών το φωτεινό χαμόγελο και την αγωνία για όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πανδημία του covid -19 οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας ξεκίνησαν τις προπονήσεις.

goalpress.gr