4 επιτυχημένες ταινίες που οδήγησαν τους πρωταγωνιστές τους στο… διαζύγιο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

4 επιτυχημένες ταινίες που οδήγησαν τους πρωταγωνιστές τους στο… διαζύγιο


Όταν ο έρωτας ανθίζει στα γυρίσματα
Το κοινό συνήθως διερωτάται αν η χημεία που βγαίνει στην εκάστοτε ταινία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της είναι όντως αληθινή ή υποκριτική. Το ταλέντο τους είναι τέτοιο, που το καθετί φαίνεται αληθινό. Εκτός κι αν είναι. 
Όπως στις περιπτώσεις που ακολουθούν και αποδεικνύουν ότι και οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι και έχουν πάθη, που κάποιες φορές τους οδηγούν ακόμη και στο διαζύγιο.

Κλεοπάτρα: Ελίζαμπεθ Τέιλορ – Ρίτσαρντ Μπάρτον




Όταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον ξεκίνησαν να γυρίζουν την «Κλεοπάτρα» το 1961, μισούσαν ο ένας τον άλλον, με την Τέιλορ να τον αποκαλεί «βάναυσο και πονηρό». Όταν ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλί τους στη σκηνή, ωστόσο, όλα αυτά, απ’ ό,τι φάνηκε και στην πράξη εκ των υστέρων, δεν μετρούσαν πια. Ο σκηνοθέτης φώναζε στοπ, ξανά στοπ και πάλι στοπ, αλλά οι δύο συμπρωταγωνιστές δεν μπορούσαν να σταματήσουν να φιλιούνται.

Υπήρχε όμως ένα υπαρκτό πρόβλημα: και οι δύο ήταν παντρεμένοι εκείνη την εποχή. Η Τέιλορ με τον τέταρτο σύζυγό της, Έντι Φίσερ, και ο Μπάρτον με την Σιμπίλ Ουίλιαμς. Οι δυο τους χώρισαν τελικά τους αντίστοιχους συζύγους τους και παντρεύτηκαν ο ένας τον άλλον το 1964 έως το 1974 όποτε και χώρισαν. Ξαναπαντρεύτηκαν, προς έκπληξη όλων, το 1975 και χώρισαν ξανά ένα χρόνο μετά.


Daredevil: Τζένιφερ Γκάρνερ – Μπεν Άφλεκ



Όταν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας «Daredevil» το 2002, ήταν και οι δύο σε επίσημες σχέσεις. Ο Άφλεκ ήταν αρραβωνιασμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ η Γκάρνερ παντρεμένη με τον Σκοτ Φόλεϊ. 

Παρά το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν παραδέχτηκε την έλξη τους, ο Άφλεκ επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Γκάρνερ ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του υπερήρωα. «Εκεί βρήκα τη γυναίκα μου» είπε. «Συναντηθήκαμε στο Περλ Χάρμπορ για πρώτη φορά, αλλά ερωτευτήκαμε στο Daredevil»
Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τον Φεβρουάριο του 2003, ο Άφλεκ έδωσε τέλος στη σχέση του με τη Λόπεζ και δύο μήνες αργότερα η Γκάρνερ χώρισε από τον σύζυγό της. Οι δύο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2004.

Green Lantern: Μπλέικ Λάιβλι – Ράιαν Ρέινολντς





Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο έρωτας της Μπλέικ Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς άνθισε στο σετ του Green Lantern. Οι δύο συχνά είχαν εντοπιστεί σε βόλτες τους στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με τη φιλία τους, απ’ ό,τι φαίνεται, να καταλήγει στο χωρισμό και των δύο με τις αντίστοιχες σχέσεις τους εκείνη τη στιγμή. 
Λίγο μετά τη λήξη των γυρισμάτων, η Λάιβλι χώρισε με τον συμπρωταγωνιστή της στην επιτυχημένη σειρά «Gossip Girl», Πεν Μπάγκλεϊ και η Σκάρλετ Γιόχανσον έδωσε διαζύγιο στον Ρέινολντς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Κύριος και Κυρία Σμιθ: Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ




Φαίνεται ασφαλές πια να αποδώσουμε την αιτία του διαζυγίου του αγαπημένου από το κοινό ζευγαριού του Χόλιγουντ στην ταινία «Κύριος και Κυρία Σμιθ». Παρόλο που η Άνιστον ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην κατάθεση διαζυγίου της μόλις λίγους μήνες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, ο Πιτ αργότερα εξομολογήθηκε ότι ερωτεύτηκε την Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Και έτσι ξαφνικά όλες οι φήμες περί ειδυλλίου στο σετ αποδείχθηκαν αληθινές. Η Τζολί επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ό έρωτάς τους αναπτύχθηκε κατά τη μαγνητοσκόπηση, παρά την διστακτικότητα της να σχετιστεί με έναν παντρεμένο άνδρα. Μόλις ένα μήνα μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Άνιστον, ένας παπαράτσι φωτογράφισε το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ να κάνει διακοπές με τον θετό γιο της Τζολί στην Αφρική. Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Μπραντζελίνα.


Newsbeast