Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Καρναβαλιού Βασιλικών: Ανακοινώσεις για τις "ΚορονοΑπόκριες 2021" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Καρναβαλιού Βασιλικών: Ανακοινώσεις για τις "ΚορονοΑπόκριες 2021"

Ανακοινώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Καρναβαλιού Βασιλικών:

ΚορονοΑπόκριες 2021…
Δυστυχώς όπως όλοι μπορούμε και καταλάβουμε, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε εκδηλώσεις για το ‘’Καρναβάλι Βασιλικών 2021’’, θα πρέπει να κάνουμε και φέτος υπομονή και να ελπίζουμε ότι γρήγορα θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς για να μπορέσουν πρώτα απ’ όλους οι άνθρωποι της εστίασης που τόσα χρόνια στηρίζουν το ‘’Καρναβάλι Βασιλικών’’ να ξαναδούν τα μαγαζιά τους γεμάτα!

Κρίμα γιατί φέτος πιστεύω τα ‘’θέματα’’ είναι πολλά και απλόχερα δοσμένα……..

Πριν λίγο καιρό δυστυχώς ‘’έφυγε’’ ξαφνικά από κοντά μας ακόμα ένας παλιός μάστορας που κάθε χρόνο βοηθούσε με τις γνώσεις του να ‘’στηθούν’’ τα ‘’θέματα’’ και ο Καρνάβαλος, ας είναι ελαφρύ το χώμα…

Δεν ξεχνάμε κανέναν από τους παλιούς του χωριού μας και ελπίζουμε όπως δειλά δειλά ξεκινήσαμε πέρσι με την συλλογή, ψηφιοποίηση και προβολή παλιών φωτογραφιών, έτσι να συνεχίσουμε και φέτος ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και ευγνωμοσύνης στους παλιότερους.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον σύλλογο και εμείς θα τα κανονίσουμε όλα ώστε οι φωτογραφίες να ''ανέβουν'' και να τις θαυμάζουμε όλοι.

Καλή Αποκριά σε όλους με υγεία!



Ενώ σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους αναφέρουν: 


Μπορεί να απαγορεύονται οι εκδηλώσεις για φέτος όμως εμείς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να προσθέσουμε λίγο χρώμα στην πλατεία Χάνια του χωριού μας...για να μπορούν τα παιδάκια μας να χαρούν λίγο και κοντά σε αυτά και οι μεγαλύτεροι!

Μπήκε και ο "ιππότης του στρογγυλού συντριβανιού" για να μας θυμίζει ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά για να μας προστατεύει και για να βγούμε πιο δυνατοί από τις δοκιμασίες...

Καλή Αποκριά με υγεία!







Ενθύμια ....