Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, η 27η διανομή για τους 232 ωφελούμενους ΤΕΒΑ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, η 27η διανομή για τους 232 ωφελούμενους ΤΕΒΑ




Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με ραντεβού θα πραγματοποιηθεί η 27η δωρεάν διανομή τροφίμων για τα 232 νοικοκυριά που είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ.
Αναλυτικά, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, από τις 8:30 έως τις 14:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης θα διανεμηθούν κοτόπουλο, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, η διανομή θα γίνει μόνο με ραντεβού.

Για την ασφάλεια όλων, κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για την ώρα και θα πρέπει να τηρήσει με ακρίβεια το ραντεβού του, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. 

Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ και να έχουν μαζί τους πολλές σακούλες. Οι διανομές ΤΕΒΑ γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Στο δήμο Θέρμης ωφελούνται από το ΤΕΒΑ 232 νοικοκυριά. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.