Ξεκίνησαν από τις 10 το πρωί τα rapid test από τον ΕΟΔΥ στον Τρίλοφο. Αύριο στην Καρδία θα διενεργηθούν drive through test - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεκίνησαν από τις 10 το πρωί τα rapid test από τον ΕΟΔΥ στον Τρίλοφο. Αύριο στην Καρδία θα διενεργηθούν drive through test





Επαναλαμβάνονται από τις 10 το πρωί, σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης αντιγόνου(rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στην Κοινότητα του Τριλόφου.
Έπειτα από αίτημα του δημάρχου Θέρμης Θόδωρου Παπαδόπουλου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας πραγματοποιεί rapid test από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα , προκειμένου να εξυπηρετηθούν και όσοι εργάζονται τις πρωινές ώρες, μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί. Τα τεστ γίνονται και αυτή τη φορά στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.


Παράλληλα, αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στην κεντρική πλατεία της Καρδίας. Οι έλεγχοι θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν rapid test θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.