Δωρεάν Rapid Tests στην κεντρική πλατεία της Θέρμης αύριο Παρασκευή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δωρεάν Rapid Tests στην κεντρική πλατεία της Θέρμης αύριο Παρασκευή
Συνεχίζεται αύριο Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Θέρμης η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων για Covid 19 στα μέλη του Ε.Ε.Θ. που το επιθυμούν.
Πρόκειται για μία ακόμη κοινωνική δράση του ΕΕΘ με στόχο τη στήριξη των επαγγελματιών κατά τη δύσκολη αυτή συγκυρία της Πανδημίας.

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Δήμο Θέρμης και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Θέρμης.

Το «Επιχειρώ με ασφάλεια» άρχισε το Δεκέμβριο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται περιφερειακά, καθώς μετά τη Θέρμη σειρά έχει η Σίνδος, ο Λαγκαδάς και ο Εύοσμος.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα τεστ που έγιναν στην πρώτη φάση ήταν αρνητικά.

Τα Rapid Tests διενεργούνται από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές που διαθέτει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΕΕΘ.

Τα μέλη του ΕΕΘ από την περιοχή της Θέρμης που επιθυμούν να κάνουν το τεστ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου κα Φανή Μπλιούμη στο τηλέφωνο 6947-612525.


Δεν υπάρχουν σχόλια