Το εντυπωσιακό, ψηφιακό πρωτότυπο της Ferrari - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το εντυπωσιακό, ψηφιακό πρωτότυπο της FerrariΤο εξωφρενικής σχεδίασης hypercar της Ferrari θα αποτελούσε το ιδανικό όχημα για τους ήρωες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Για τους φίλους των διαδικτυακών παιχνιδιών, το Cyberpunk 2077 αποτελεί ίσως τον κορυφαίο τίτλο, με το σενάριό του να διαδραματίζεται σε μία μελλοντική μητρόπολη, όπου κυριαρχεί ο πόλεμος ανάμεσα σε ανθρώπους και ρομπότ για το ποιος θα βρίσκεται στην εξουσία. 

 Από το μενού του παιχνιδιού δεν λείπουν φυσικά και εντυπωσιακά τετράτροχα μοντέλα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για να πρωταγωνιστούν στις οθόνες των υπολογιστών και όχι σε πραγματικές συνθήκες.Βασιζόμενος στην φαντασία του και στο ταλέντο του, ο ψηφιακός καλλιτέχνης Leyang Bai που εργάζεται στην General Motors δημιούργησε ένα ηλεκτρικό hypercar με τα λογότυπα της Ferrari και τον κωδικό FerRAR.exe 2077 που κάλλιστα θα μπορούσε να περιλαμβάνεται στη λίστα των υποψήφιων μοντέλων που έχει στη διάθεσή του ο «ήρωας» του παιχνιδιού, ο μισθοφόρος «V». Και αυτό γιατί η Ferrari δεν έχει δώσει τα εμπορικά δικαιώματα του σήματός της στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι.Πηγή έμπνευσης για την δημιουργία του συγκεκριμένου πρωτότυπου αποτέλεσε η αγωνιστική Ferrari 312P, η οποία πρωταγωνίστησε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με αρχές των 70’s στους αγώνες αντοχής. Τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό το ηλεκτρικό μοντέλο αφορούν πρωτίστως την εμφάνισή του, με το εμπρός τμήμα να διαθέτει ένα έντονο ρύγχος, ενώ πίσω κυριαρχούν οι έντονες ακμές και τα αεροδυναμικά πτερύγια. 

Υπάρχουν και άλλα μοναδικά στοιχεία στην FerRAR.exe 2077, όπως οι αεροδυναμικές ζάντες και τα ιδιαίτερης σχεδίασης LED φωτιστικά σώματα, που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο μοντέλο της ιταλικής φίρμας.Protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια