Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα τα drive test covid-19 στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα τα drive test covid-19 στη ΘέρμηΣυνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα τα drive test covid-19 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στην περιοχή της Θέρμης. Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από αίτημα του δήμου Θέρμης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ), πραγματοποιεί ήδη από τις 21 Δεκεμβρίου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο Θέρμης – Πανοράματος, παραπλεύρως της οδού Θέρμης – Χαριλάου.
Αυτή την εβδομάδα οι έλεγχοι θα γίνουν σήμερα Τρίτη 5 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. 
Οι έλεγχοι γίνονται πάντα στο ίδιο σημείο, στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ γίνεται χωρίς οι πολίτες να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος οι διερχόμενοι οδηγοί συνεχίζουν την πορεία τους και για το αποτέλεσμα του ελέγχου ενημερώνονται μέσω αποστολής sms, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό ή τηλεφωνικά στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό. 

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια