Ανοιχτοί οι δρόμοι και στις ορεινές Κοινότητες - Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανοιχτοί οι δρόμοι και στις ορεινές Κοινότητες - Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης




Κέρδισαν τη μάχη να διατηρηθεί ανοιχτό το ορεινό οδικό δίκτυο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δημου Θερμης και του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας.

Συγκεκριμενα δυο μηχανήματα επιχειρούσαν από τις δέκα χθες το βράδυ εως τις πέντε και μισή τα ξημερώματα όποτε και σταμάτησε η χιονόπτωση στους ορεινούς οικισμούς Λιβάδι Περιστερά Μονοπήγαδο και Άγιο Αντώνιο, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βασίλη Μουστάκα.

Με δεδομένο ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα υπενθυμίζεται σε ολους τους πολιτες ότι το Επιχειρησιακό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θερμης για κάθε έκτακτη ανάγκη θα βρίσκεται και πάλι από τις έξι τα ξημερώματα αυριο στη διάθεση των πολιτών με την τηλεφωνική γραμμή 2310467110, ενώ οι πολίτες από σήμερα Παρασκευή 15, αλλά και αύριο Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 έχουν στη διάθεσή τους, δύο επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές, το 2310466339 και το πενταψήφιο νούμερο 15114 όπου θα μπορούν να επικοινωνούν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 


Για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα μπορούν να απευθύνονται και στις κατά τόπους Κοινότητες και τα τηλέφωνα που θα βρίσκονται αναρτημένα στην είσοδό τους.

Επίσης από τις έξι αύριο το πρωί έως τις δέκα το βράδυ οι δημότες για κάθε έκτακτη ανάγκη θα μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινότητα Βασιλικών στο τηλ 2396330023 και την Κοινότητα Τριλοφου στο τηλ 2392330212 όπου θα υπάρχουν υπάλληλοι του δημου Θέρμης για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους!