Παρέμβαση Κ.Σ. "Λαϊκής Συσπείρωσης" Τριλόφου, Πλαγιαρίου και Καρδίας για Νερό και Ηλεκροδότηση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Κ.Σ. "Λαϊκής Συσπείρωσης" Τριλόφου, Πλαγιαρίου και Καρδίας για Νερό και ΗλεκροδότησηΑκατάλληλο νερό – «Φουσκωμένοι» λογαριασμοί – Διακοπές ρεύματος

Δεν φτάνουν τα προβλήματα από την πανδημία, η υποβάθμιση του Κ.Υ Θέρμης, τα λουκέτο σε μαγαζιά, η ανεργία και η απληρωσιά σε εργαζομένους. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και τα προβλήματα σε βασικές υποδομές της περιοχής μας που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας.
Δεν ανεχόμαστε το 2021 να υδροδοτούμαστε με ακατάλληλο ή κακής ποιότητας νερό, να έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος εν μέσω χειμώνα. Πρόκειται για νερό όχι απλά μη πόσιμο, αλλά για νερό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για πλύσιμο χεριών. Το αγαθό του νερού δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • Άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης και της ποιότητας του νερού όπου παρουσιάζονται προβλήματα.
  • Να ανανεωθεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης και να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό τεχνικών συντήρησης και βλαβών.
  • Αποζημίωση για φθορές από πολύωρες βλάβες σε μαγαζιά.
  • Καμία αύξηση των τιμών σε νερό και ρεύμα.
Καλούμε τις κοινότητες της Δ.Ε Μίκρας:
  • Να προχωρήσουν άμεσα σε συνέλευση για να συζητήσουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε.
  • Να μην μπει σαν πρόσχημα η πανδημία και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορεί να βρεθεί κατάλληλος χώρος πχ αμφιθέατρο σχολείου ή ΚΑΠΗ και να παραβρεθούν στην συνέλευση εκπρόσωποι από φορείς , συλλόγους , σωματεία της περιοχής .Αμέσως μετά να ενημερωθούν οι κάτοικοι και να είμαστε έτοιμοι σε κατάλληλη φάση να πραγματοποιήσουμε πιο μαζικές δράσεις.
Ο λαός της περιοχής να αντισταθεί και να απαιτήσει μέτρα εδώ και τώρα!


Οι εκλεγμένοι κοινοτικοί σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση σε Πλαγιάρι , Τρίλοφο και Καρδία (Αγγέλου Χ, Αμπατζή Δ, Βαρσάμης Ν.)


Δεν υπάρχουν σχόλια