Μυρωδάτο κέικ πορτοκαλιού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μυρωδάτο κέικ πορτοκαλιού




Υλικά2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
3 αβγά
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βήμα 2
Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 3
Λαδώστε και αλευρώστε ελαφρώς μια φόρμα κέικ και ρίξτε μέσα το μείγμα.

Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 40- 45 λεπτά.

Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει, απομακρύνετε από τη φόρμα και γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη (προαιρετικά).

Newsbeast