Τι απαντά ο δήμος για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού που συνεχίζει ακόμη τις νύχτες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τι απαντά ο δήμος για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού που συνεχίζει ακόμη τις νύχτες

 


Μετά τα μηνύματα που δεχτήκαμε για τον εορταστικό στολισμό που δεν έχει ακόμη αποσυρθεί, αλλά αντιθέτως συνεχίζει να φωταγωγείται, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να επικοινωνήσουμε με τον καθ' υλην αρμόδιο αντιδήμαρχο Συντήρησης, Αυτεπιστασίας κ. Βασίλειο Μουστάκα ο οποίος μας ενημέρωσε ότι:

" Από τον δήμο υπήρξε σύμπνοια απόψεων στην αναβολή της απόσυρσης του εορταστικού στολισμού ώστε να τονωθεί η αγοραστική κίνηση στη περιοχή μας, ιδίως μετά το άνοιγμα των καταστημάτων τη βδομάδα που μας πέρασε. Εξάλλου -συνέχισε- το ίδιο έπραξαν και άλλοι μεγάλοι δήμοι για τον ίδιο σκοπό".

Οπως επίσης ανέφερε στη THERMISnews.gr "έχει γίνει ήδη η συνεννόηση με την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τον στολισμό και έχει προγραμματιστεί η απόσυρσή του την ερχόμενη εβδομάδα".  

Ηδη απο σήμερα το βράδυ έπαψαν να φωτίζονται η φάτνη, το δέντρο και άλλα σημεία που παρέπεμπαν σε Χριστούγεννα και παρέμεινε αναμμένος ο στολισμός σε κολώνες που δίνει μια ευχάριστη νότα στη κατά τα άλλα ταλαιπωρημένη αγορά της Θέρμης1 σχόλιο:

  1. Με τα παρκαρισμένα στην πλατεία θα ασχοληθεί ο Δήμος;
    Οι πολίτες χρυσοπληρωσαν για παρεμβασεις και το προβλημα αντι να εξαληφθει γιγαντωθηκε.
    Τα ταξι σε λιγο θα ανεβουν και στις εξεδρες του αμφιθεατρου να παρκαρουν.
    Ισως ειμαστε το μοναδικο χωριο παγκοσμιως που εχει σοβαρο κυκλοφοριακο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή