Γώγος: Επόμενο βήμα η Γ' Λυκείου - Όχι ακόμα άνοιγμα του λιανεμπορίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γώγος: Επόμενο βήμα η Γ' Λυκείου - Όχι ακόμα άνοιγμα του λιανεμπορίου«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αλλάζει πολύ εύκολα η επιδημιολογική εικόνα» τόνισε ο καθηγητής

Για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, με αφορμή την παράταση μίας εβδομάδας που πήρε το lockdown, αλλά και τις αποφάσεις τις επιτροπής να ανοίξει μόνο η πρωτοβάθμια εκπαίδευση, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα πότε θα ανοίξουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και λοιπές δραστηριότητες.
Ο κ. Γώγος επεσήμανε την ανάγκη να γίνουν λίγα και αργά βήματα. «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι από τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε αυξημένα κρούσματα.

Σχετικά με το αν θα ανοίξουν άλλες δραστηριότητες ο κ. Γώγος ανέφερε ότι «το λιανεμπόριο δεν θα ανοίξει ακόμα», ενώ υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν εισηγήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες». «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αλλάζει πολύ εύκολα η επιδημιολογική εικόνα»
 είπε χαρακτηριστικά.

Το επόμενο θέμα για επανεξέταση είναι το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου, επεσήμανε ο κ. Γώγος και πρόσθεσε ότι θα συζητηθεί την άλλη βδομάδα.

Όσον αφορά τα εμβόλια, ο κ. Γώγος είπε ότι βελτιώνονται τα πράγματα και στόχος είναι μέχρι 15 Γενάρη να έχει εμβολιαστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό.

Protothema.gr

1 σχόλιο:

 1. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία ,  τι κρίμα , μας θεωρούν πολύ ανεύθυνους και έτσι δεν ανοίγουν καμιά δουλειά

  αντιστράφηκαν οι όροι
  παλιά θεωρούσαμε εμείς οι πολίτες ανεύθυνους τους πολιτικούς, τώρα αυτοί μας δείχνουν ότι αισθάνονται το ίδιο για εμάς
  www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY

  ΑπάντησηΔιαγραφή