Εργασίες συντήρησης σε σχολικές μονάδες του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης σε σχολικές μονάδες του δήμου Θέρμης


//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:

Συνεχίζεται απρόσκοπτα το πρόγραμμα συντήρησης των σχολικών κτιρίων του δήμου Θέρμης. Οι παρεμβάσεις γίνονται με βάση τις παρατηρήσεις και τα αιτήματα των διευθυντών των σχολείων και των σχολικών επιτροπών. 

Τις εργασίες πραγματοποιούν συνεργεία της αντιδημαρχίας Συντήρησης και Αυτεπιστασίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν παρεμβάσεις σε σχολεία των Κοινοτήτων Βασιλικών και της Καρδίας.

Συγκεκριμένα στην Κοινότητα Βασιλικών συνεργεία του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας έκαναν εργασίες ελαιοχρωματισμού στο δημοτικό σχολείο, καθώς και στην περίφραξη του παιδικού σταθμού Βασιλικών. Παράλληλα αντιμετώπισαν το σημαντικό πρόβλημα υγρασίας που εντοπίστηκε στη στέγη του παιδικού σταθμού Καρδίας, πραγματοποιώντας εργασίες στεγάνωσης και μόνωσης.

“Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις σχολικές κοινότητες και προχωρούμε αμέσως στις παρεμβάσεις που απαιτούνται στα σημεία τα οποία μας υποδεικνύονται ώστε τα σχολεία μας να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση”, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλειος Μουστάκας.