Επίδομα 534 ευρώ: Έως τις 10 Φεβρουαρίου οι πληρωμές Ιανουαρίου. Ποιοι μπαίνουν σε αναστολή τον Φεβρουάριο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επίδομα 534 ευρώ: Έως τις 10 Φεβρουαρίου οι πληρωμές Ιανουαρίου. Ποιοι μπαίνουν σε αναστολή τον Φεβρουάριο



Έως τις 10 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ σε όσους τέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Ιανουάριο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Στο μεταξύ περιθώριο έως τις 31 Ιανουαρίου έχουν οι εργοδότες για να υποβάλλουν τις δηλώσεις Β' ΦΑΣΗΣ (για τον μήνα Δεκέμβριο 2020) για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Εργοδότες και εργαζόμενοι μπορούν έως τις 31 Ιανουαρίου να υποβάλλουν δηλώσεις αναστολών και ορθές επαναλήψεις για τον μήνα Ιανουάριο, είτε οι επιχειρήσεις τους είναι κλειστές με εντολή δημόσιας αρχής, είτε επαναλειτουργούν και πλήττονται.

Τέλος, αναστολή των συμβάσεων εργασίας για τους εργαζόμενους των κλειστών επιχειρήσεων προβλέπεται και τον Φεβρουάριο. Οι εν λόγω εργαζόμενοι θα λάβουν αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για 30 ημέρες αναστολής της σύμβασης εργασίας, δηλαδή 18 ευρώ για κάθε ημέρα αναστολής.

Δείτε την επικαιροποιημενη λίστα των ΚΑΔ με τις πληττόμενες επιχειρήσεις εδώ.