343 τεστ Covid-19 στο δήμο Θέρμης, όλα αρνητικά – Την Κυριακή νέα τεστ και για εκπαιδευτικούς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

343 τεστ Covid-19 στο δήμο Θέρμης, όλα αρνητικά – Την Κυριακή νέα τεστ και για εκπαιδευτικούςΣε εκατοντάδες ανέρχονται τα δωρεάν τεστ ελέγχου για Covid 19 τα οποία πραγματοποιούνται σήμερα στο δήμο Θέρμης. Συγκεκριμένα, έπειτα από αίτημα το οποίο υπέβαλλε ο δήμος Θέρμης προς τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται από το πρωί στο Κέντρο Covid του δήμου, πραγματοποιώντας τεστ ελέγχου covid-19 σε περίπου 250 εργαζόμενους στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς (συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών), καθώς και στο μη εκπαιδευτικό προσωπικό των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Παράλληλα, από τις 9.30 το πρωί κλιμάκιο του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούμενο από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία Παραμάνα της Θέρμης, διενεργώντας rapid test Covid-19 στα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων δήμου Θέρμης. 

Πρόκειται για τη δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η οποία στη Θέρμη διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον δήμο Θέρμης και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων δήμου Θέρμης

Έγιναν συνολικά εκατό τεστ τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια