Η πρώτη κλήση στην Πολιτική Προστασία Μίκρας για την ανεύρεση 2 παιδιών είχε αίσιο τέλος - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η πρώτη κλήση στην Πολιτική Προστασία Μίκρας για την ανεύρεση 2 παιδιών είχε αίσιο τέλος


//H ανακοίνωση των εθελοντών:
ΕΡΕΥΝΑ & ΔΙΑΣΩΣΗ Άνω Σχολάρι


Σάββατο 2 Ιανουαρίου και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας κλήθηκαν να παράσχουν την βοήθεια τους για το πρώτο συμβάν της χρονιάς για την ομάδα.

Η ομάδα κλήθηκε στις 19:00 από δυο γονείς για την ανεύρεση των παιδιών τους. Οι δυο νεαροί από το απόγευμα κάνανε πεζοπορία μέσα στα ρέματα στην περιοχή του Άνω Σχολαρίου. Τους έπιασε η νύχτα μέσα σε αυτά και χάσανε τον προσανατολισμό τους. Η κινητοποίηση της ομάδας μας, όπως πάντα, ήταν άμεση, παρά το εορταστικό κλίμα και την χαλάρωση που επικρατεί αυτές τις ημέρες.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος 10 εθελοντές της ομάδας μας, με 3 οχήματα, καταρριχητικό εξοπλισμό και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, για κάθε ενδεχόμενο. Παράλληλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρισκόταν σε ετοιμότητα , σε περίπτωση που χρειαζότανε ενίσχυση της δύναμής μας στο σημείο.

Οι δυο νεαροί βρέθηκαν καλά στην υγεία τους μέσα σε μια ρεματιά στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Σχολαρίου. Μετά την ανεύρεση τους, οδηγήθηκαν με ασφάλεια πίσω στις οικογένειές τους. 

Τέλος καλό όλα καλά για το πρώτο συμβάν της χρονιάς.

Ελπίζουμε πως όλα τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσουμε μέσα στην νέα χρονιά θα έχουν ευτυχή κατάληξη για τους συνανθρώπους μας.



Δείτε περισσότερα εδώ: https://ethelontesmikras.gr/