Μέσα στο 2021 θα δούμε το Microlino - «Ο ιδανικός συνδυασμός μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μέσα στο 2021 θα δούμε το Microlino - «Ο ιδανικός συνδυασμός μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου»Το πρώτο απόλυτα λειτουργικό πρωτότυπο θα είναι σύντομα έτοιμο λέει η εταιρεία αλλά προς το παρόν δοκιμάζεται ένα «γυμνό» πλαίσιο.

Με ανακοίνωσή της η Micro Mobility, ανέφερε πως «οι πρώτες δοκιμές έχουν ήδη δείξει μεγάλη βελτίωση στο χειρισμό και την άνεση σε σύγκριση με το Microlino 1.0». 

Το πρωτότυπο που τελικά θα κατασκευαστεί πάνω από αυτό το πλαίσιο θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με όλα τα εξαρτήματά του. Αυτό θα περιλαμβάνει μια οροφή με μηχανισμό ανοίγματος, φώτα και το εσωτερικό.

 Συνολικά, η Micro Mobility σχεδιάζει να δημιουργήσει 5 πρωτότυπα, με την κατασκευή κάθε πρωτοτύπου να διαρκεί μερικές εβδομάδες. Έχει επίσης ανακοινώσει ότι το ταμπλό και τα εξωτερικά στοιχεία φωτισμού που φαίνονται στις φωτογραφίες του Microlino 2.0 θα είναι ακριβώς έτσι και στην έκδοση παραγωγής.Αν ο σχεδιασμός σας φαίνεται οικείος, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εμπνευσμένο από τη BMW Isetta. Το διθέσιο χαριτωμένο μικρό μοντέλο, περιγράφεται από την ίδια την εταιρεία προφανώς, ως «ο ιδανικός συνδυασμός μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου». 

Μπορεί να φτάσει σε αυτονομία έως και τα 200 χιλιόμετρα με μια φόρτιση και θα έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα. Τα παραπάνω και ιδιαίτερα η αυτονομία που είναι μεγάλη για το μέγεθός του, οφείλεται κυρίως στο ότι ζυγίζει μόλις 513 κιλά. 

Η βασική τιμή θα είναι περίπου 12.000 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια