Η Καρδία αλλάζει όψη με πρωταγωνιστές τους εθελοντές - Νέες δράσεις - νέες ομορφιές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Καρδία αλλάζει όψη με πρωταγωνιστές τους εθελοντές - Νέες δράσεις - νέες ομορφιέςΟι δράσεις στην Καρδία συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Τι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανακοίνωση των Εθελοντών Καρδίας

1)Όλα ξεκίνησαν από τον Μπάμπη που ένα Κυριακάτικο απόγευμα είχε την έμπνευση να ζωγραφίσει μια πόρτα σε έναν μουντό τοίχο. Έπειτα η Μαρία άρχισε να κόβει τα χόρτα και ο Στέλιος να βάφει τον τοίχο. 

Ο Νίκος κλάδεψε το δέντρο και κάπως έτσι άρχισε αυτή η άσχημη γωνιά να ομορφαίνει και ΝΑ η σημερινή της Χριστουγεννιάτικη εικόνα με τη βοήθεια της Γεωργίας, της Σύλβιας και των υπολοίπων Εθελοντών και φυσικά με τη συνδρομή των δεκάδων κατοίκων της Καρδίας που έφεραν τα στολίδια τους και σας ευχαριστούμε και πάλι για την μοναδική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Και η νέα ζωγραφιά της Ελένης είναι ακόμη στην αρχή!

Υ.γ Για τη βρύση που έχτισε ο 14χρονος Γιάννης με το Νίκο θα αναφερθούμε σύντομα όταν ολοκληρωθεί 2) Με προτροπή και πάλι του 14 χρόνου Γιάννη ξεκίνησαμε να καθαρίζουμε τη γωνία αυτή μετά τη γέφυρα, ένα σημείο από το οποίο παίρνουν εκατοντάδες οχήματα καθημερινά. Η Ερμιόνη ζωγράφισε την πινακίδα, μαζί με την Μαρία φύτεψαν εποχιακά λουλούδια δίνοντας ζωή και χρώμα σ ένα ακόμη σημείο3)Τυπωσαμε και κολλήσαμε πινακίδα antigraffiti ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με πρωτοβουλία του Στέλιου αντικαθιστώντας την προηγούμενη4) Αλλάξαμε το STOP με καινούργια πινακίδα που βρισκόταν στην αποθήκη της Κοινότητας

Η στήριξη και τα καλά σας λόγια μας δίνουν απίστευτο κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε. 
Δεν υπάρχουν σχόλια