Ευχές από την Κοινότητα Περιστεράς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ευχές από την Κοινότητα Περιστεράς

 
//Κοινότητα Περιστεράς:

Τα φετινά Χριστούγεννα μας βρίσκουν εν μέσω της πανδημίας, με αποτέλεσμα να τα βιώνουμε πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον τρόπο που είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ουσία και το νόημα των ημερών αυτών είναι η αγάπη, η καλοσύνη και η ελπίδα, συναισθήματα που τα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Φέτος, λοιπόν, είναι μια ευκαιρία να αναζητήσουμε πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων, το οποίο είναι πάντα επίκαιρο και διαχρονικό ανεξαρτήτως συνθηκών και καταστάσεων. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθούμε στην οικογένειά μας και να περάσουμε στιγμές δημιουργικές και ουσιαστικές. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας σε ανθρώπους που περνούν δυσκολίες κι έχουν την ανάγκη μας.

Και πάντα να ελπίζουμε για να μπορούμε να υπομένουμε και να προχωράμε παρακάτω.

Μπορεί να μην μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί, ωστόσο είναι μια θυσία που οφείλουμε όλοι να κάνουμε για τους ανθρώπους μας και για τους εαυτούς μας, προκειμένου να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την κατάσταση και να μείνουμε αλώβητοι και ασφαλείς. Τότε, θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί.

Προσέχουμε τον εαυτό μας, φροντίζουμε τον διπλανό μας! Μένουμε ασφαλείς και παραμένουμε άνθρωποι.

Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία το νέο έτος 2021, για να υπερβούμε το εγώ μας και να ξεπεράσουμε οτιδήποτε προκύψει με αισιοδοξία και χαμόγελο. 

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Ευτυχισμένο και ελπιδοφόρο το νέο έτος 2021.
Χρόνια πολλά 

Για το Κοινοτικό συμβούλιο 
ο πρόεδρος της κοινότητας 
Δημήτρης Ντισλής