Σε Άριστες Συνθήκες Τα Ζωάκια Που Περιέθαλψε Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ - Προς Υιοθεσία Τώρα. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε Άριστες Συνθήκες Τα Ζωάκια Που Περιέθαλψε Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ - Προς Υιοθεσία Τώρα.





Για άλλη μια φορά ο Ζαβέρκος, πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, παίρνει άριστα με την άμεση και καθοριστική παρέμβασή του.
Σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μας από το site του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, πως θα υπάρξει ενημέρωση για τα ζωάκια που είχαν βρεθεί δεμένα σε σπίτι γυναίκας στην Περαία, η οποία είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. 

Έτσι σας αναφέρουμε πως τα 2 γατάκια και τα 11 σκυλάκια, είναι σε ασφαλείς πλέον χώρους φιλοξενίας, υπό την επίβλεψη του ΣΥΠΠΑΖΑΘ και σε συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία. Μάλιστα σας παραθέτουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα συγκεκριμένα ζωάκια έχουν γίνει πλέον όλες οι απαραίτητες αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, καθώς και ο εμβολιασμός και η αποπαρασίτωση. 

Επίσης υπήρξε περίθαλψη των ζώων και δόθηκαν οι ανάλογες αγωγές σε κάποια από τα ζωάκια, που διαγνώστηκαν με δερματικά προβλήματα όπως λεϊσμάνια, ερλίχια και άλλα. Τα σκυλάκια σιτίζονται δύο φορές την μέρα και είναι πλέον πολύ χαρούμενα στο νέο τους περιβάλλον και θα προωθηθούν για να δοθούν σε υιοθεσίες μέσω του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, σε οικογένειες οι οποίες θα τα αγαπούν και θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.

Επιπλέον οι δύο γατούλες που η μία είχε κινητικά προβλήματα και η άλλη που είχε υποστεί εγκεφαλικό, βρίσκονται σε σπίτι φιλόζωης, μετά από εξετάσεις που τις έγιναν και περίθαλψη από το κτηνιατρικό κέντρο που συνεργάζεται το ΣΥΠΠΑΖΑΘ. Οι συγκεκριμένες γατούλες θα υιοθετηθούν.


φωτογραφίες :