Διαδικτυακή συναυλία Μπάμπαλη-Λειβαδά για το Γ.Ν. Παπαγεωργίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διαδικτυακή συναυλία Μπάμπαλη-Λειβαδά για το Γ.Ν. ΠαπαγεωργίουΑύριο, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συναυλία του τραγουδοποιού και ερμηνευτή Κώστα Λειβαδά και της ερμηνεύτριας Ανδριάνας Μπάμπαλη υπέρ του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου “Η Αντηρίδα” και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
 
Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους μαζί με τις φωνές των παιδιών και των καθηγητών του Πρότυπου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Κοντά τους προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου δίνουν ευχές και προτρέπουν όλους τις φετινές γιορτές να μοιραστούν αγάπη και αλληλεγγύη.

Στόχος της ψηφιακής συναυλίας, που διοργανώνουν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης και θα μεταδοθεί μέσω του protypa.gr, είναι να συγκεντρωθούν μέσα από τις καταθέσεις των θεατών όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Αντηρίδας (Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR 720172 2630 00 52 6305 2135 663) ώστε να ενισχυθεί το Νοσοκομείο αγοράζοντας εξοπλισμό και υλικό για τη φροντίδα ασθενών με Covid-19.

Ας προσφέρουμε όλοι ό,τι μπορούμε.

Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια