Ιδρύθηκε νέος σύλλογος κατοίκων στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ιδρύθηκε νέος σύλλογος κατοίκων στη Θέρμη



Ένας νέος σύλλογος κατοίκων ανακοίνωσε τη δημιουργία του, στην περιοχή του Δήμου Θέρμης. Πρόκειται για μία σύγχρονη δράση κατοίκων με το όνομα «Επί - Κοινωνία Κατοίκων Επέκτασης Θέρμης».
Με το Σύλλογο «Επί» οι κάτοικοι της περιοχής επιδιώκουν την αναβάθμιση της περιοχής και την πιο αποτελεσματική επικοινωνία των κατοίκων μεταξύ τους αλλά και με τους φορείς και οργανισμούς της πόλης.

Προτείνεται μία σύγχρονη μορφή συνεργασίας μέσα από αμφίδρομη επικοινωνία με σκοπό τη γρηγορότερη επίλυση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η περιοχή της Επέκτασης Θέρμης. 

Πρόκειται για μία σχετικά νέα περιοχή λίγων χιλιάδων κατοίκων, με ταχύτατη οικιστική ανάπτυξη, χωρίς ωστόσο την ανάλογη γρήγορη ανάπτυξη βασικών υποδομών. Αυτό οδήγησε τους κατοίκους να συνεργαστούν και να προτείνουν λύσεις αλλά και να εντείνουν την πίεσή τους προκειμένου να αποκτήσουν ακόμα και τις αυτονόητες υποδομές.

Ο νέος αυτός Σύλλογος δεν αποσκοπεί στην άσκηση αντιπολίτευσης στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή αλλά στη διεκδίκηση μέσω της συνεργασίας. Θέλει να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες σε θέματα σεβασμού του δημόσιου χώρου και εθελοντισμού, να βοηθήσει να αγαπήσει ο καθένας τη γειτονιά του, ώστε να καταφέρει, με τη συμμετοχή όλων, την αναβάθμιση του τόπου τους.

Ο «Επί» διατηρεί κλειστή ομάδα στο Facebook με περισσότερα από 1000 μέλη, αποκλειστικά για τους κατοίκους της περιοχής και έχει ήδη αποκτήσει διαδικτυακή παρουσία με την ιστοσελίδα www.epi-thermi.gr Με διάθεση συνεργασίας, διεκδίκησης και ενότητας ο Σύλλογος «Επί», ευελπιστεί να αναδείξει ένα νέο μοντέλο συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο.


Δείτε όλα τα άρθρα που δημοσίευσε σχετικά η THERMISnews.gr για την ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΕΡΜΗΣ στον σύνδεσμο που  ακολουθεί: https://www.thermisnews.gr/search/label/ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΕΡΜΗΣ