Ενα από τα πιο εκπληκτικά γκράφιτι του Μαραντόνα έγινε στην... Καλαμαριά! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ενα από τα πιο εκπληκτικά γκράφιτι του Μαραντόνα έγινε στην... Καλαμαριά!



Ολη η Ελλάδα -και όχι μόνο- παραμιλάει με το εκπληκτικό γκράφιτι που έγινε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε τοίχο του 3ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς.
Τα εγκωμιαστικά σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο για ένα έργο τέχνης, το οποίο απεικονίζει με εντυπωσιακό τρόπο τη μορφή του Αργεντίνου «θεού της μπάλας». Ποιος είναι όμως ο καλλιτέχνης που έφτιαξε το γκράφιτι;

Ο Ηλίας Στύλος είναι πολυ γνωστός ζωγράφος και δημιουργός γκράφιτι, έχει κάνει πολλά έργα στο παρελθόν και μάλιστα στο ίδιο σχολείο, όπως και σε άλλα εκπαιδευτήρια και μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να το φτιάξει, ορμώμενος φυσικά από την αγάπη του για τον Μαραντόνα.

«Είπα ότι θα φτιάξω έναν Θεό, όχι όμως του Ολυμπου, αλλά της μπάλας. Εμπνεύστηκα από τον μεγάλο αθλητή», λέει στο metrosport.gr ο Ηλίας, ο οποίος από χθες όταν και βγήκε η φωτογραφία στη δημοσιότητα έχει δεχθεί πολλά συγχαρητήρια. To καλλιτεχνικό του όνομα είναι Hayate.

Δείτε πώς έγινε το γκράφιτι

Υπήρξαν πάντως και κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις από γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου, που ελπίζεται ότι θα παρακαμφθούν, διότι το γκράφιτι είναι καλλιτεχνικό δημιούργημα, το αντικείμενό του αφορά έναν αθλητή παγκόσμιας εμβέλειας και επιπλέον είναι στον πίσω τοίχο του σχολείου, οπότε προφανώς δε δημιουργεί κάποιο ζήτημα.