Εργασίες συντήρησης στο εργοτάξιο του δήμου, σε Βασιλικά και αγροτική οδοποιία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στο εργοτάξιο του δήμου, σε Βασιλικά και αγροτική οδοποιία



Σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης των εξωτερικών χώρων του εργοταξίου του δήμου Θέρμης, προχώρησε σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας. 
 
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος και ακολούθησε η ασφαλτόστρωσή του, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Βασίλη Μουστάκα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των πεζοδρομίων στην Κοινότητα Βασιλικών, με στόχο την αποκατάσταση της προσβασιμότητας και την άρση της επικινδυνότητας σε σημεία που έχουν καταγραφεί κατά προτεραιότητα, ώστε να γίνει ασφαλέστερη η μετακίνηση των πεζών.

Συνεργεία του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης, προχωρούν τις τελευταίες ημέρες και σε εργασίες στο αγροτικό οδικό δίκτυο της Κοινότητας Λιβαδίου, με στόχο την βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου ώστε να διευκολυνθούν οι αγροτικές, κτηνοτροφικές και άλλες δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής.



“Καταβάλλουμε μία μεγάλη προσπάθεια, για τη συνεχή βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου του δήμου Θέρμης ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα των πολιτών”, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μουστάκας, συμπληρώνοντας ότι“στόχος μας είναι να μη μείνει κανένα τμήμα στην αγροτική οδοποιία χωρίς συντήρηση ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στους ελαιοπαραγωγούς, στους μελισσοκόμους, στους δασεργάτες και σε όλους όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στο δήμο μας”.