Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στις κοινότητες του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στις κοινότητες του δήμου Θέρμης



Ξεκίνησε, εδώ και λίγες ημέρες, η τοποθέτηση του εορταστικού διάκοσμου σε όλες τις κοινότητες του δήμου Θέρμης. 

Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι διαφορετικές, εξ αιτίας των περιορισμών που υπάρχουν λόγω της πανδημίας και ο καθιερωμένος στολισμός καθίσταται φέτος περισσότερο επιβεβλημένος καθώς θα είναι ένα από τα ελάχιστα στοιχεία τα οποία μπορούν να υποδηλώσουν το εορταστικό κλίμα.


Έτσι, ο δήμος Θέρμης φρόντισε να τον εμπλουτίσει, αγοράζοντας νέα στολίδια τα οποία, μαζί με όλα τα προηγούμενα, τοποθετούνται στις πλατείες των 17 Κοινοτήτων του δήμου υπό το συντονισμό της αντιδημαρχίας Συντήρησης και Αυτεπιστασίας. 

Ο νέος εορταστικός διάκοσμος περιλαμβάνει άφθονα λαμπιόνια, διακοσμητικά στοιχεία και φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεσπόζουν στις πλατείες των Κοινοτήτων.

Λόγω των περιορισμών δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν φέτος οι καθιερωμένες εκδηλώσεις ανάμματος των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κάθε Κοινότητα. 



Τις ημέρες αυτές η ΔΕΠΠΑΘ επεξεργάζεται και την πιθανότητα υλοποίησης διαδικτυακών εορταστικών δράσεων, το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.