Εργασίες σε σχολεία και άλλα σημεία του δήμου Θέρμης - Η ανακοίνωση του Δήμου. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες σε σχολεία και άλλα σημεία του δήμου Θέρμης - Η ανακοίνωση του Δήμου.



Σε παρεμβάσεις λειτουργικής αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων υπηρεσιών και σχολείων προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο δήμος Θέρμης. Συγκεκριμένα, συνεργείο του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, αποτελούμενο από ξυλουργούς, πραγματοποίησε εργασίες αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων στο Κοινωνικό Φαρμακείο κατασκευάζοντας σαράντα νέους χώρους αποθήκευσης φαρμάκων.
Παράλληλα πραγματοποίησε επισκευές σε ξύλινες κατασκευές στους προαύλιους χώρους στο νηπιαγωγείο Ταγαράδων, όπου έγινε και αντικατάσταση της πέργκολας και όλων των καθισμάτων αυλής και στο 2ο δημοτικό σχολείο Νέας Ραιδεστού όπου αντικαταστάθηκαν τα ξύλα των πάγκων και των καθισμάτων της αυλής. 

Επίσης τοποθετήθηκαν νέες πόρτες στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου Αγίου Αντωνίου και στο 7ο Νηπιαγωγείο Θέρμης στο Τριάδι.




Οι ξυλουργοί του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου προχώρησαν σε κατασκευή του ξύλινου δαπέδου της παιδικής χαράς “Παραμάνα” και επισκεύασαν τις πόρτες, ενώ σιδεράδες της υπηρεσίας φρόντισαν ώστε να τοποθετήσουν καγκελόπορτα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που βρίσκεται στην Κοινότητα Λιβαδίου και ειδικά κιγκλιδώματα περιμετρικά του συγκροτήματος.

Παράλληλα, το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης τις τελευταίες ημέρες φρόντισε για την σκυρόδεση πεζοδρομίων στην Κοινότητα Βασιλικών καθώς και τη δημιουργία ειδικών διαδρόμων στο χώρο των Κοιμητηρίων του χωριού.