Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το 2ο μισό της τηλεοπτικής περιόδου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το 2ο μισό της τηλεοπτικής περιόδου



Πολλές είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, από το δεύτερο μέρος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα νέα πρότζεκτ που έχουν στο επίκεντρο το συναίσθημα σε όλες τις εκφάνσεις του.
«Η φωτογραφία της ζωής σου» είναι ένα ντοκιμαντέρ ριάλιτι φορμάτ μέσα από το οποίο οι πρωταγωνιστές, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους. Στη συνέχεια, με αφορμή μία φωτογραφία, γίνεται η αναπαράσταση της από την ομάδα της εκπομπής. 

Πρόκειται για ένα απαιτητικό κόνσεπτ και σε αυτό θα δούμε την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου να κρατάει, για πρώτη φορά, τον ρόλο της παρουσιάστριας. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο βραβευμένος φωτογράφος και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Μαραγκός, ο οποίος έχει αναλάβει την αναπαράσταση των φωτογραφιών, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Πιέρρο Ανδρακάκο. 

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ η προβολή της θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Ο ΑΝΤΙ, μετά τα τηλεπαιχνίδια «ΡουκΖουκ» και «Ταξί», επαναφέρει ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι από τα παλιά. Αναφερόμαστε στο «Family Fued», που στο παρελθόν είχαμε δει ως «Κόντρες» με τον Βλάση Μπονάτσο και στη συνέχεια «Κόντρες πλακέ» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο είναι ένα από τα μακροβιότερα τηλεπαιχνίδια της παγκόσμιας τηλεόρασής. Συγκεκριμένα προβάλλεται από το 1976 μέχρι και σήμερα. 

Σε αυτό, σύμφωνα με τις οδηγίες του παιχνιδιού, δύο οικογένειες ή ομάδες φίλων καλούνται να βρουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις σε ένα ερώτημα. Επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού είναι να έρθουν σε συμφωνία με πρόσωπο-έκπληξη για την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος, ενώ οι προετοιμασίες αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών, αφού τα τελευταία χρόνια είχαν συνηθίσει τα τηλεοπτικά βράδια της Κυριακής να βλέπουν πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες να μεταμορφώνονται στα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. 

Αν και ο τελευταίος κύκλος του σόου ολοκληρώθηκε πρόωρα, εξαιτίας των εξελίξεων με την πανδημία, οι υπεύθυνοι του σταθμού σχεδιάζουν να το επαναφέρουν, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Σε αυτή πρόκειται να δούμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες που •συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους του σόου, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

«Η φάρμα» στον 'Ομιλο ΑΝΤΕΝΝΑ 
Τα παραπάνω είναι μερικά από τα πρότζεκτ που ετοιμάζει ο ΑΝΤΙ για το δεύτερο μέρος της σεζόν, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και άλλα, ενώ στη φαρέτρα του έχει τα δικαιώματα ενός γνωστού και επιτυχημένου ριάλιτι από το παρελθόν. Αναφερόμαστε στη «Φάρμα», που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2002 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου οι παίκτες μεταφέρονται σε μία απομονωμένη φάρμα. Εκεί οι διαγωνιζόμενοι, μακριά από τον πολιτισμό, καλούνται να επιβιώσουν στις πιο σκληρές συνθήκες, να παλέψουν με τη φύση, να συμβιώσουν με αγνώστους και να δοκιμάσουν τα όρια τους. 

Μόνο ένας θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του νικητή και κατ' επέκταση το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ αλλά και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Στον σταθμό έχουν αρχίσει να καταφθάνουν οι πρώτες αιτήσεις συμμετοχής για το ριάλιτι, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του, σύμφωνα με το My Tv.