Ο Stroll με… Racing Point κατέκτησε την Pole Position στην Τουρκία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Stroll με… Racing Point κατέκτησε την Pole Position στην Τουρκία



Οι καιρικές συνθήκες στο γκραν πρι της Τουρκίας ήταν αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των  κατατακτήριων δοκιμαστικών. Και αυτό διότι ο Stroll με Racing Point κατάφερε να κατακτήσει την Pole Position και να αφήσει δεύτερο τον Max Verstappen που ακολούθησε δεύτερος με Red Bull.
 
Το 1-3 πέτυχε η Racing Point στην Τουρκία...κατατακτήριων δοκιμαστικών. Και αυτό διότι ο Stroll με Racing Point κατάφερε να κατακτήσει την Pole Position και να αφήσει δεύτερο τον Max Verstappen που ακολούθησε δεύτερος με Red Bull.

Ένα απίστευτο αποτέλεσμα που πριν τον αγώνα ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να πιστεύψει πως θα μπροούσε να κατακτήσει την πρώτη Pole Position της καριέρας του αφήνοντας πίσω του, τους… πάντες.


Την πρώτη Pole Position στην καριέρα του κατέκτησε ο Stroll
  
Από την πλευρά του ο Verstappen όσο και να προσπάθησε έμεινε δεύτερος γεγονός που οφείλεται και στην Οι πιλότοι της Mercedes θα εκκινήσουν από τις θέσεις 6 και 9...στρατηγική της ομάδας να του αλλάξει τα ελαστικά που σίγουρα έπαιξαν το ρόλο στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Τον τρίτο χρόνο σημείωσε ο Perez αφήνοντας πίσω του, τους Albon και Ricciardo. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι πιλότοι της Mercedes σημείωσαν τον 6ο και 9ο καλύτερο χρόνο με τους Hamilton και Bottas αντίστοιχα.

Ο αγώνας στην Τουρκία θα ξεκινήσει στις 12:10 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και την Cosmote TV.



Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμαστικών (της Τουρκίας) που ίσως να μην δούμε στο... μέλλον!
 

Το 1-3 στις κατατακτήριες δοκιμές σημείωσε ο Racing Point!
 

¨Ενας απρόσμενος επισκέπτης στην πίστα της Τουρκίας...


Λόγω βροχής είχε αρκετά απρόοπτα στην Τουρκία...